“Waar moet ik beginnen?”

Iets wat wij ontzettend vaak horen is de vraag: “hoe organiseren jullie nou zo een feest?”. Het antwoord wat wij vaak geven is dat het heel eenvoudig en iedereen ermee kan beginnen! Het volgen van je gevoel en Custumor Journey creëren is ontzettend belangrijk. Je moet er als organisatie voor zorgen dat je een plek creëert waar mensen graag willen zijn.

Stap 1 Locatie:

Hoe vindt je een goede locatie? Het vinden van een locatie is meestal knap lastig. Zorg dat je in contact komt met de eigenaar of programmeur van de club. Zij bepalen wat voor avonden er in de club zijn. Vraag dus niet aan barman, in half dronken toestand, of het mogelijk is om daar een feest te geven. Een goede eerste indruk is belangrijk en je moet gevoel uitstralen dat je de club vol gaat krijgen. Kleine tip: Denk vooral aan een locatie, waar je zelf graag bent of  graag wilt zijn.

Stap 2 Dj’s:

Zorg voor juiste muziek. Zorg dat je vooraf bepaalde muziek keuze (bijvoorbeeld R&B) maakt en luister veel naar dj’s die deze muziek draaien. Een avond zonder goede muziek is een slechte avond!

Stap 3 Vrienden:

Nodig al je vrienden uit! Zorg desnoods dat zij gratis naar binnen mogen, want zij zullen jou helpen met het uitverkopen van een zaal.

Wij van Amsterdam Glave Events zijn al tijdje hiermee bezig en kunnen zeker adviseren hierin. Mocht je vragen hebben, vul dan het contactformulier in en wij zullen je verder helpen!